hur man använder en cykel för att göra förnybar energi

Mänsklig energi kan användas för att generera förnybar energi genom användning av en cykel. Sol- och vindkraft är utmärkta val, men på vissa sätt kan vara en begränsad alternativ för dig, beroende på din livssituation. Till exempel, som en hyresgäst i ett höghus lägenhet, du kanske inte kan installera egna solpaneler eller ens använda bärbara batterier. Du kan fortfarande ha tillgång till förnybar energi men med en cykel generatorsystem. Även om du inte kan faktiskt trampa cykeln under långa tidsperioder, eller inte alls, kan du anpassa den att fungera utan att behöva trampa. Här är hur man använder en cykel för att göra förnybar energi

Det finns många sätt att köpa en cykel generatorsystem på nätet. Till exempel www.pedalpowergenerator.com ger dig möjlighet att köpa en förmonterad cykel generator, eller att köpa delar för att bygga din egen. Det lägsta priset generator har minimum du behöver för att generera elektricitet. Du kan köpa valfria delar för att installera utöka funktionerna på din cykel generatorsystem, eller lägga till det senare. När du köper generatorsystemet, kan du trampa till ditt hjärta innehåll (eller förmåga) för att generera elektricitet. Den mängd energi som du lägger ut blir lagras i ett batteri nätdel för användning när du vill.

Förmonterade Bike Generator

Du kan välja att bygga din egen cykel generator från scratch. Nyckeln är att förstå vetenskapen bakom generatorn, vilket kan göra för en rolig vetenskapsprojekt för dig och din familj. Om du vågar gör-det-själv, behöver du följande

Bygg din egen

Montera den blockerande dioden först. Sedan montera din PM motorgenerator till adaptern montera plattan. Ta din bakdäck från fälgen och och montera den på cykelställ. Du är nu redo att installera remskivan till PM motorgenerator. När du gör det, fästa kilremmarna på baksidan däcket och sedan fästa remskivan och powertwist bälte. Du bör sluta med ett bältessystem som går runt generatorn och ryggen däck. Ställ in laddningsregulator för cirka 14 volt. Använd voltmeter för att ställa in likspänning, och du är redo att testa cykeln generatorsystemet du just byggt. Pedal mycket snabbt tills spänningen överskrider 14 volt. Regulatorn ska så småningom resa och gå tillbaka ner.

Låt inte hälsofrågor hindra dig från att betrakta en cykel för att göra förnybar energi. Du kan bifoga en cykel motor eller bil generator för att aktivera den bakre cykelhjulnavet. Detta kommer att orsaka rygg däcken att snurra på egen hand och åstadkomma samma sak som om du var på cykeln trampa.