montering under skåp LED-belysning

Under skåp LED-belysning är ett sätt att ge dig en extra ljuskälla vid matlagning eller utför köksrelaterade uppgifter. LED (eller lysdiod) är en elektrisk ljuskälla som ger lägre energiförbrukning och en längre livslängd än traditionell belysning. Här är några steg för att hjälpa dig att installera din egen under skåp belysning.

Du kommer att behöva kartlägga den plats där LED-lampor kommer att placeras. Markera de platser för att kontrollera kopplingslådan för att avgöra var de elektriska behov att köra för att ansluta lamporna. Planen kommer att fungera som en mall för att bygga ut för LED-belysning.

Steg 1: Gör en plan

Du kommer att behöva markera källan under ditt skåp där den elektriska källan kommer att kunna ansluta dig LED-belysning. När den elektriska källan har lokaliserats, markera områden och göra små pilothål för att se var ledningar kommer att köra för LED-lampor.

Steg 2: Lokalisera elektrisk källa

Efter att lokalisera ljuskällan för LED uttag, måste du orm ledningarna från den nedre kopplingsdosan till köksskåpen. Mata ledningarna till övervåningen skåp och lämna lite extra kabeldragning för att dra den till det område där det kommer att matas. Detta steg kan kräva hjälp av en annan person för att lokalisera och dra tråden genom från kopplingsdosan till övervåningen skåp.

Steg 3: Kör ledningar till ljuskälla

Du kommer att behöva skapa en bro från LED trådkälla till behållaren. När tråden har matats tejpa den på plats för att säkra det innan du ansluter den nedre kopplingsdosan till övervåningen skåp foder. Detta steg kräver viss uppmärksamhet på detaljer som varje anslutning eller “ben” utgör en krets för att kärlet. Anslutningarna måste matcha varje foder för att fungera korrekt och inte orsaka en kortslutning i kopplingsdosan. Ett brott kan potentiellt korta och medföra kraft att gå ut i hela hemmet.

Steg 4: Ställ in Wire till LED Plats

Jorda ledningarna från övervåningen skåpet fixturen till kopplingsskåpet. Testa varje förbindelse med en spänningsprovare för att säkerställa att anslutningen är aktiv. Detta test bör göras för varje LED anslutning under skåpet.

Steg 5: Installera Switch

När anslutningarna har testats, installera LED-lampor och återställa strömmen för belysning. Test för att se till att alla anslutningar är korrekta med hjälp av spänningsprovare och du är nu redo att använda din nya under skåp belysning.

Steg 6: Installera Armaturer