Januari dim stjärna: spis ombyggnadsarbete och tv montera

En gång i månaden vi vilja lysa strålkastarljuset på en imponerande DIYer genom att ge sitt gemensamma projekt ol ‘ “gjorde det själv” (DIM) stämpel ära. Och som en extra bonus, alla DIM Stjärnor automatiskt in i övervägande för vår första årliga DIM Awards i maj,. Denna månad vi gratulerar “thebaran2” på sin ombyggda spis och installation TV-stativ. Dela din projekt och nästa gång kan det vara du, Vad de gjorde,. Thebaran2 “används ankarbultar och tvåkomponentsepoxi att montera en TV ovanför hans spis mantel Han utökade också eldstaden område över väggen mellan två fönster och ersatt vit den målade tegel med grå sten,. Varför vi gillar det,. Medan vissa människor är tveksamma till att installera en TV över sin eldstad på grund av värme och elektriska problem, det finns fästen finns, liksom en “thebaran2” används, som avleder värmen här särskilt fäste svänger också ner i ögonhöjd för att minska hals och ögonen medan du tittar på den. “Thebaran2” använde sin DIY skicklighet att montera detta på väggen själv.

Att ta en titt på vad “thebaran2” gjorde, besök projektets här, Läs mer:. Http: //www.this hemsida / gjorde-det-själv / spis-ombyggnadsanvändande-dynamic-mount-1124, Förra månadens DIM vinnare konstruerat en stödmur cap. Se projektet här.