installera en aluminium veranda räcke i betong

När du installerar aluminium veranda räcke i betong, finns det några saker som du behöver för att hålla i åtanke att underlätta denna process. Du kommer att finna att denna process är inte en som är mycket svårt, så länge du har rätt verktyg och en grundläggande förståelse för hur det hela fungerar.

Det första som du behöver göra är att få höjden liksom längden på din veranda räcke mäts. Vanligtvis är standardhöjd för en veranda räcke någonstans mellan 36 och 42 inches. Det är viktigt att du vet höjden du vill först. Se till att du också mäta trappor om det blir ledstänger. Det är vanligt att den minsta avståndet mellan support inlägg är cirka 12 inches. De bör inte vara mer än 36 inches isär.

Steg 1 – Mät

När du väljer en veranda räcke för betong, måste du vara säker på att den har längre stödstolpar än en veranda skena för en golvsockel. Se till att du hålla detta i åtanke när du får dina räcken.

Steg 2 – Välj Räcken

Du kommer att behöva använda en post platta monteringssystem av stål för aluminium veranda räcke. Du kommer att fästa ditt första inlägg på väggen med hjälp av dina fästen. En som är nära toppen och en som är ovanför baluster järnvägs baslinje kommer att behövas. Din basplatta måste ställas in precis under ditt inlägg. Se till att du markerar varje plats där dina 4 ankarbultar kommer att gå in i vart och ett av dina aluminium inlägg. Du kommer att behöva få 1/2-tums bulthål borras, bör det finnas fyra totalt. De måste vara 3¼ inches djupt in i betongytan. När du har gjort detta kommer du behöver för att få bulten sammanställt genom att säkra muttern ovanpå alla dina hål. Din stålstolpe måste sedan sättas in i bottenplattan. När du har gjort detta, bultarna måste då borras genom bottenplattan kommer i själva hålen. Veranda järnväg kjol måste sedan sättas på posten. Linda aluminium yttre stolpen helt runt den,. Du kommer då att behöva installera din nästa stödpelare och få det fastsatt på basen skena för dina ståndare. Se till att du sätter varenda en av dina ståndare och se till att de är säkra genom att trycka ner på dem ordentligt. När du har gjort detta, är du redo att få den övre skenan fästs på din andra inlägg. Du kommer att upprepa denna process hela tills de är alla anslutna. Du kommer att avsluta genom att få den slutliga post till din husväggen vid den bortre änden av verandan räcke bifogas.

Steg 3 – Attachment