industriell kommersiell sidospår för hemmet

Kommersiell spåranslutning är ett alternativ som är öppen för många husägare eftersom de undersöka vilken typ av yttre hölje de vill ha för deras hem. Med de många olika alternativ som finns idag kan detta vara ganska överväldigande. Emellertid är industriell kommersiell sidospår stora för vissa applikationer. Priset är ganska prisvänliga för gör-det-själv husägare, men de val av färg och textur kommer att vara begränsad.

En av de många fördelarna med att ha kommersiella sidospår på ett hem är att det är tufft och tåligt. Många kommersiella byggnader installera sidospår material och oroa dig inte om det i många år. Husägare som väljer att installera den kommersiella sidospår kommer att njuta av många års hårt fasadbeklädnad på deras hem.

Kommersiell Siding är hård

Ungefär som en hel del bostäder sidospår alternativ, det finns olika typer av material att välja mellan för ett annorlunda utseende till ditt hem. Villaägare kan välja från korrugerad metall ytterväggar, PVC ytterväggar, aluminium, trä, glasfiber och gummi. En annan faktor att dessa olika typer av material är de olika bredder och färger.

Kommersiella Siding Material

För många hem, användning av industriell kommersiell sidospår skulle helt enkelt inte rekommenderas. Utseendet på utsidan kommer att vara kall och uninviting. För vissa typer av byggnader det kommer att vara ganska logiskt. Industribyggnader som har förvandlats till bostäder loft, stor i stadens lägenheter och eleganta moderna arkitektoniska byggnader är främsta kandidaterna för industriell kommersiell sidospår.

Användning av kommersiella Siding på Hem

Med hjälp av en PVC, glasfiber eller gummi typ av kommersiell sidospår på uthus i närheten av ditt hem är också ett bra alternativ att tänka på. Denna väggbeklädnad är både hållbara och behöver inte mycket underhåll. Om du har ett garage, friggebod, hemmakontor som är fristående från huvudbyggnaden, eller pool hus, kommersiella väggbeklädnad alternativ gör för en plånboksvänlig finish.

Kommersiell Siding användning på Outbuildings

När man arbetar med den kommersiella sidospår för ett hem ansökan är ungefär samma som med vanlig bostäder sidospår. Varje annan typ av sidospår material kräver en lite annorlunda installationsteknik. Den stora skillnaden är att kommersiell sidospår är bredare än bostäder sidospår. I stället för långa, tunna bitar, är kommersiell kvalitet sidospår bredare och mestadels i ark. Detta är så att kommersiella byggnader kan täcka mer utrymme med mindre material.

Kommersiell Siding Installation

De flesta av de kommersiella sidospår som finns kommer inte att vara mycket energieffektiva. Innan du använder sidospår på utsidan av ditt hem måste du se till att lägga mer isolering. Detta kan vara i form av skumark, blåst i isolering, eller tjockare rullade isolering.

Mer Isolering behövs i Home

Bättre val för södra delarna

För människor som bor i de norra delarna av landet, kommer de att vilja ompröva möjligheten att använda kommersiella sidospår för sitt hem. Människor som bor i de södra delarna av landet, är detta ett mycket lönsamt alternativ. Under de varma sommardagar, kommer kommersiella sidospår som plåt, aluminium och PVC bidrar till att hålla den kalla luften inuti och den varma luften utanför.