i-tank toalett skål städare

I-tank toalett skål städare kallas även automatisk eller drop-in toalett städare. Dessa rengöringsmedel består av en patron som kan släppas i toaletten tanken eller kan hängas från kanten på toalettskålen. När toaletten spolas dessa automater rengör automatiskt toalettskålen med hjälp av patron lösning.

Dessa automatiska rengöringsmedel är mycket lätt att använda och underhålla. De är stora desinfektionsmedel och dödar de flesta bakterier och bakterier. Städare är bäst för dem som inte hittar tid att städa och skura sina toalettskålar. De två mest poppel i-tank toalettrengörings rengöringsmedel som finns på marknaden är Clorox och försvinna.

Clorox toalettstolen Cleaner

Clorox toalettstolen Cleaner hjälper desinficera toalettskålen, löser all smuts och sot, och spolar ut den ur skålen. I tillägg till detta, det lovar att döda 99,9% av bakterier och bakterier, medan man avlägsnar tuffaste av fläckar. Den luktreducerande medlet dödar alla lukter och lämnar toaletten fräsch.

Vanish Drop-ins Automatisk toalettstolen Cleaner

Vanish Drop-Ins Automatisk toalettstolen Cleaner innehåller borax som ökar rengöring. Ju renare kan bekämpa svåra fläckar, kalkfläckar, mineral fläckar och hårt vatten. Den rengör och deodorizes toalettskålen med varje spolning och skadar inte septisk eller avlopp.

Tyvärr, med användning av i-tank toalett städare har sina egna nackdelar. Toalettskålen måste fortfarande vara rensat med en borste eller trollstav då och då. Många människor tycker inte om att rengöra sina toaletter använder i-tank toalett städare eftersom de innehåller blekmedel som kan vara dåligt för toalett tanken. Bleach kan förstöra gummikomponenter i tanken och kan förkorta dess livslängd. Många toalett tillverkare uppger att deras garanti skulle ogiltigförklaras om i-tank toalett skål städare används.