hur man använder en självgängdräneringspluggen

Ibland din befintliga avtappningspluggen kan skadas på grund av slitage och felaktig hantering. Ändå kan du alltid ersätta den med en självgäng sort. När det gäller att installera din självgängavtappningsplugg, är det viktigt att du vet exakt hur man använder det för att undvika skador på nytt.

Innan du kan göra något för att din dräneringshålet, måste du se till att du torka av någon olja i den. Detta är viktigt att ta reda på om din dräneringshål har skadats eller inte. Du kan effektivt torka av oljan med användning av en ren butik matta.

Steg 1 – Rengör din dräneringshål

Det är också viktigt att du rengör din avtappningspluggen. Du vet om din avtappningspluggen är felaktig, eftersom när du försöker sätta det i dräneringshålet, kommer det att regummera i stället för montering tätt. Om omfattningen av skadorna är så allvarlig, då måste man byta ut din befintliga avtappningspluggen för en självgängande avtappningsplugg.

Steg 2 – Rengör avtappningspluggen

Ett annat sätt för dig att hitta fel i din avtappningspluggen är genom att leta efter grader. Du bör också kontrollera trådarna i din avtappningspluggen för att se om det finns något fel med det.

Steg 3 – Starta din Self Tapping Drain Plug

Placera nya dräneringspluggen i dräneringshålet på din oljetråget. Det är mycket viktigt att du inte korsa trådarna när du först starta din självgängavtappningspluggen. Detta kommer att göra olja droppa och läcka från dräneringshålet, som bara tar dig tillbaka till ruta ett.

Steg 4 – Dra åt Self Tapping Drain Plug

När du är klar att starta självgängdräneringspluggen du kan fortsätta genom att dra åt din kontakt med hjälp av händerna. Ändå är det mycket viktigt att du inte korsa trådarna medan du drar åt för att förhindra läckage från att hända.

Steg 5 – Använd en skiftnyckel

När du är klar att dra åt avtappningspluggen med händerna, måste du förstärka ditt arbete med en skiftnyckel. Justera skiftnyckel i enlighet med bredden på din självgängavtappningspluggen nötter. Placera nyckeln runt muttern och stärka sitt grepp. Du kan fortsätta åtstramning genom att vrida din nyckel. Räkna med att ha några droppar olja läcka från dräneringshålet, vilket är normalt. Du kan torka avtappningsplugg ofta om du är verkligen särskilt om din skiftnyckel blir smutsig och fet. Även om du vill att din självgängavtappningspluggen för att passa väl, vill du inte att hålla på att vrida din skiftnyckel till den grad att du har över skärpt din avtappningspluggen redan. Under åtdragning bara kommer att orsaka skalning av ditt avlopp plug gängor. Detta kommer att göra det möjligt för olja inuti avtappningshålet för att läcka ut på grund av de små hål som finns där trådarna har avskalade.