hur du uppdaterar främre veranda kolumner

Veranda kolumner som börjar ruttna eller påverkas av insekter kommer så småningom kräver att du uppdaterar dem. Normalt har byggnadsarbete gjort till en stödpelare eller kolumn innebär att du inte gör några ändringar i sin materialtyp eller dimensioner. Ändra antingen material eller dimensioner bör endast utföras av personal och kan kräva tillstånd. Du bör också anlita en professionell om du har en dubbel berättelse bärande kolumn eftersom det kan störa med stöd av det övre däcket och kommer sannolikt att kräva byggnadsställningar och tillfälliga stödbalkar. Här är de verktyg och material som du behöver för att uppdatera din veranda kolumner.

Din veranda kolumner är en integrerad del av ditt hus eller byggnad och det är mycket viktigt att du får ersättare som är av samma storlek och material. Modifiera storleken eller typen av material kräver bygglov och om felaktigt gjort, kan det leda till strukturell kollaps. Förvärva ersättnings kolumner innan du börjar arbetet med att ersätta de gamla. Detta bör göras i förväg, eftersom du kan behöva beställa och vänta några dagar för leverans.

Steg 1 – Ersättnings kolumner

Du kommer att behöva installera två temporära stödpelare på balken i kolumnen du byter ut. Längden på stödbalkarna bör vara några inches större än den hos den färdiga kolonnen. Skär två 4 x 4 tum stöd balkar till önskad längd. Placera de två 2 av 4 tum trä bitar på toppen av varje balk som bildar en T-formad stödstolpen. Använd träskruv för att binda dem samman. Nu placera var och en av stödpelarna till höger och vänster om verandan kolumnen för att ge tillfälligt stöd.

Steg 2 – Tillfälliga stödpelare

Med de tillfälliga stödpelare håller vikten, är det dags att byta veranda kolumnen. Detta bör hållas till verandan och den övre balken med skruv eller spik. Använda borren med Philips lite för att ta bort alla skruvar på toppen av kolonnen först. Ta sedan bort skruvarna längst ner och försiktigt knuffa kolumnen ur sitt läge. Innan du installerar den nya kolumnen bör du noga undersöka och rengöra platsen gamla kolonnen hade varit sittande i. Om sitt är skadad på något sätt kommer att behöva repareras innan du installerar den nya kolumnen. Placera ny kolumn på plats och använda borr och träskruvar för att fästa den i botten. Knuffa övre delen på plats och fäst den på toppen.

Steg 3 – Ersätt Column

Med den nya kolumnen i läge är det dags att ta bort de temporära pelare. Börja med den övre sidan för att undvika skador från att falla. Knuffa övre delen ur sina positioner och sedan försiktigt lägga stolpen på marken. Gör samma sak med den andra stödstolpen. Du har nu den nya veranda kolumn stödja vikt. Allt som återstår att göra är att belägga den med grundfärg och måla eller träolja av dina önskemål.

Steg 4 – Ta bort de tillfälliga pelare