Färg på inredning: beach stil färgschema idéer

Interiör färg tillåter en massa val när man kommer upp med en design tema. Om du vill prova en strand system, här är några idéer som hjälper avgöra vilken färgskala som fungerar bäst för din smak.

När vi tänker på stranden, kommer det blå havet att tänka på. Med hjälp av olika nyanser av blått i rummet kommer att ge dig den känsla. Blanda turkosblått med marinblått, tillsammans med blå himmel, för att ge den luftiga känslan av havet och himlen. Gungade strand-tema kuddar runt i denna färgpalett kommer också ge rummet mer dimension. Möbler kan vara bekymrad, som möblerna.

En Blue Palette

Gult och blått ge ett rum mjuk, luftig känsla av en stranden stuga. Du kan använda marinblått med ljusgul, ljusgul med ljusblå, eller båda i en ljus färg för verklig effekt. Denna färgkombination fungerar bra i ett kök eller bad för att ge det en Beachy känsla. Vit eller nödställda möbler fungerar bäst med denna färgkombination.

Gul och blå

Krispigt vitt med beige toner ger rummet en neutral, ren känsla. Använda ljusa vita väggar, och sandbeige accenter göra ditt rum ser stor och ren. Vita möbler smälter in i rummet. Neutral golv antingen lövträd eller mattor och mattor kommer att slutföra utseende.

Beige och vitt

Med hjälp av hav skum, blekgul, ljusblå och skal rosa, kan du skapa en mjuk färgpalett som fortfarande har några fräsa. Du kan blanda och matcha pasteller på något sätt du vill. De alla kompletterar varandra och kommer att se bra ut på väggar golv, upholstry och tillbehör. Det finns inget rätt ett fel här. Kasta runt några tillbehör med en strand dem såsom snäckskal, etc. i paletten pastellfärg.

pastell Blandning

Tänk på marinen. Använd denna färgschema för att skapa en nautisk känsla till ditt rum. Vita väggar med röda eller marinblå fönster behandlingar kommer att göra rummet sticker ut. Du kan lägga till jalusier för fönstren samt för extra intresse. Lägg stansar marinblå ankare tema kuddar och tillbehör i hela rummet, liksom segelbåt utformad bonader. Återigen, fungerar vita möbler bra med denna inredning, men du kan också använda trä i golv och möbler.

Röd, vit och blå

Använda de primära färgerna en badboll, kan du göra något intetsägande rum ta på känslan av en eftermiddag på stranden genom att lägga till rött, blått, gult och gröna ränder i hela rummet. Ett badrum eller barns rum verkligen komma till liv med denna färgschema. Du kan också använda denna färgschema för ett uterum som ett däck eller uteplats att lysa upp området. Denna färgtema fungerar också bäst med vita möbler att låta grundfärgerna att stå i fokus i rummet.

Badboll Stripes