installera fönsterfoder på storm fönster

Installera storm fönster gör en mycket vettigt om du försöker att minska energikostnaderna eller helt enkelt vill göra ditt hem mer effektiv och mindre dragig. För att göra din nya fönster så attraktiv som möjligt, kommer du vill installera fönster trim liksom. Eftersom storm fönster är vanligtvis installerat mer för effektivitet än för någon specifik design system, stilar som vanligtvis kommer att installeras är mycket enklare än fönstertrim stilar för andra, mer framträdande typer av fönster. Det är inte att säga att du inte kan lägga till elfenbens kolumner till storm fönster behandling – bara att det inte ofta gjort.

När du installerar en storm fönster, kom ihåg att det nästan alltid kommer att vara en bevarad fönster som stormen fönster kommer att följa. Vanligtvis kommer detta redan existerande fönster förses med någon form av dekorlister som du redan har plockat ut för att passa med din individuell design estetiska. Eftersom idealet om en storm fönster är att passa in i samma fönsterkarmen som den primära fönstret utan att vara alltför märkbar, de flesta människor väljer mer grundläggande, mindre märkbara fönster trim för sina storm fönster. Den mest grundläggande fönster trim alternativet därför är den enkla omlott trim som liknar en bildram i sin design och enkelhet.

Omlott Trim

Vid denna punkt, är det värt att notera att om du inte har de nödvändiga verktygen för att göra en mitra led (en geringssåg), är det möjligt att konstruera fönster trim som kommer att vara helt tillfredsställande när det gäller en storm fönster genom att använda enkla stumfogar. För att göra detta, kommer trim helt enkelt skäras i rät vinkel i ändarna, i motsats till 45 graders vinkel. De trim bitar ordnas på ett sådant sätt att butt upp mot varandra, i stället för att passa ihop på diagonaler. Även om denna teknik kan inte visas som visuellt strömlinjeformad som gering, är det helt acceptabelt för de flesta storm fönster och kommer inte att förringa den övergripande utseendet på dina fönster i slutet.

Installera Wrap-around Trim