installera faux tegel kakel

Att skapa en faux tegel kakel, kan du antingen välja kakel eller paneler. Kakel är mer populärt alternativ nuförtiden, men paneler är lite enklare att installera. En guide till att installera varje metod anges nedan så att du kan göra ett klokt beslut om vilken du vill använda.

Använd en nivå och en krita linje för att göra en horisontell linje i mitten av väggen där faux tegel kommer att gå. Du vill undvika att gå längs räknaren linje eftersom det inte kan vara nivå. Denna linje garanterar att du kommer att få en korrekt installation.

Faux tegel kakel

Följ instruktionerna på specifika kakelfix att få väggarna redo för installation. Applicera limmet precis under raden du just gjorde så att du kommer att kunna referera till den. Använd din spackel för att skapa tunt lager av lim som behövs för ditt varumärke.

Steg 1 – Förbered en nivå Tile Installation

Börja sätta kakel upp längs den förinställda krita linje. När du flyttar ner raderna, se till att sprida den faux tegel så att det ser ut som the real thing. Försök också att dra från olika uppsättningar av kakel, eftersom vissa paket är lättare än andra. Om du har några att gå på en gång, får du en mer randomiserad utseende. Sätt distanser mellan plattorna för att möjliggöra injektering. Använd kakel skär att trimma alla plattor som behöver passa i ett visst område. Fyll upp kakel som du vill. Låt brickor för att fästa och torr.

Steg 2 – Applicera fästmassa

Blanda upp din injekteringsbruk och tillämpa den till de utrymmen mellan plattorna. Torka bort överflödigt med en fuktig svamp. Låt detta torka och sedan åter torka plattan att se till att den är ren. Din kakel är nu klar.

Steg 3 – Tillämpa Tiles

Mät ut din backsplash och skär paneler så att det passar som du önskar. Det bör finnas hål i paneler för skruvar, så försök att lämna en del av de i det område du avskuren. Detta kommer att stoppa dig från att behöva borra några senare.

Steg 4 – Gjut fast Tiles

Applicera konstruktionsbindemedel på baksidan av kåpan. Om du har mer än en bit av paneler att använda, bara börja med en. Upprepa denna del med varje panel efter en helt har installerats.

Faux Brick Paneling

Steg 1 – Skär Panel

Titta på hålen i paneler och använda dem för att skruva arket in i väggen. Detta kommer att ge precis tillräckligt stöd för att tillåta att limmet torka helt.

Använd färgade täta att täcka skruvarna du sätter den. Detta kommer att hjälpa tegel ser mer realistiskt. Använd caulk vid botten av den panel som väl, eller om eventuella exponerade kanter. Tillämpa det på lederna samt om du har mer än en bit av paneler.

Steg 2 – Applicera lim

Steg 3 – Fäst Panel

Steg 4 – Täck Skruvar och Caulk