inomhus utsmyckning projekt under $ 1000 – levande och familjerum

En vardagsrummet eller vardagsrummet är en plats där en familj samlas för att göra sina dagliga aktiviteter eller att flanera och koppla av. Däremot kan spendera alltför mycket tid i rummet orsaka en person att lägga märke till vardagsrummet är intetsägande, tråkigt, och behöver en makeover. En enkel lösning som inte kommer att kosta en massa pengar är att ändra utseendet genom att ändra möbler runt, lägga till färg, ändra persienner, nyanser eller gardiner, och tillsätta några tillbehör här och där.

För att öka färgerna i dina väggar eller för att skapa en stil som kommer att stå ut, ändra fönster gardiner, nyanser eller persienner. Ett fönster behandling sätter stämningen, ger dig extra avskildhet, ger karaktär och förbättrar utseendet på ett rum. Persienner, nyanser, draperier och gardiner alla finns i en mängd olika stilar, storlekar, material, typer och färger. Fönster behandlingar kan vara en billig post beroende på storlek och stil du vill. Kostnaden för gardiner kan variera från $ 5 till $ 300. Nyanser kan variera från $ 5 till $ 120. Persienner kan variera från $ 5 till $ 150. För extra besparingar och en unik stil, kan du även göra din egen.

Växter är en annan billigt sätt att förbättra inredningen i ditt vardagsrum eller familjerum. En anläggning ger färg och stil till ditt hem och ger i naturens frisk luft. Krukväxter kan användas i en mängd olika sätt att lägga till din befintliga dekorativa stil, skapa en ny brännpunkt, eller understryka ett dekorativt element i rummet. Du kan köpa växter i olika storlekar, färger och arter. Växter kan ordnas som en grupp av samma art, från minsta till största, av olika nyanser av grönt, etc. Det är bara en fråga om personligt val.

Tvåsitssoffor, klubb stolar, ottomaner, vinge stolar, fåtöljer och stolar kan alla dra nytta av överdrag. Överdrag finns i olika stilar, mönster, tyger och texturer som ger elegans till en låg kostnad. Jämfört med reupholstering dina möbler, som kan kosta mycket pengar och är permanent, kan överdrag bytas ofta för att matcha varje säsong eller inredning för ett helt nytt utseende. Överdrag skyddar även dina soffor från en tung trafik flöde av gäster, barn och husdjur. De kan kosta från $ 35 till $ 860.

En vågad, men också billig, uppgift är att måla dina möbler. Målning dina möbler för att kontrastera eller matcha din inredning är något som du skulle behöva vara säker på. Beroende på vilken typ av möbler du har, är det bäst att undersöka vad färg skulle fungera bra med det. Läs alltid riktningar och se till att du prep före målning.

Vägglampor eller lampor kan hjälpa dig att skapa rätt atmosfär för rum inom budgeten ditt vardagsrum. Enkla, men ändå elegant, inredning hem ljus kan ge ett rum värme och trivsel. Det finns olika typer av belysning för att gå för, såsom omgivande ljus, arbetsbelysning och accentbelysning. Ambient, eller allmänbelysning lyser upp hela rummet. Accentbelysning är ljus som är fokuserad och används för att belysa en skulptur, konstverk eller arkitektoniskt element i ett rum. Uppgift belysning ger tillräckligt med ljus för att hjälpa dig att utföra specifika uppgifter, såsom läsning. Du kan lägga till ett par lampor runt i rummet eller ovanpå bord eller hänga väggmonterade lampor i hela rummet för att förbättra stil av ditt vardagsrum eller familjerum. Det beror på dina önskemål och budget.