i mark pool liner alternativ

Om du har en i marken pool, foderalternativ för din pool finns i flera olika typer och stilar. En god kvalitet poolduken skyddar din i mark pool från skräp och många typer av föroreningar från att sippra in i din pool och kommer att hålla din pool från att läcka eller sipprar vatten i marken.

När du väljer att installera en poolduken för i mark pool, kommer du att ha ett par olika alternativ. För i marken pooler, det finns två huvudsakliga typer av pool liners som cement kakel pool liners eller vinyl kakel pool liners. Vinyl liners är i allmänhet mycket billigare än plattor och är lättare att underhålla och rengöra. Men många människor väljer att använda kartrutor eftersom de erbjuder många fler styling alternativ och anses allmänt vara mer attraktivt utseende. Vidare, cement kakel pool liners är oftast mer hållbara och hålla upp bättre för en längre tidsperiod. Med i mark pool liners, är det förmodligen bättre om du har en professionell göra jobbet, snarare än att försöka själv.

Olika typer av Pool Liners