hur man ska förstå energi stjärna värmepump betyg

Energy Star värmepump betyg hjälpa konsumenterna att göra smarta val när de köper en värme och kyla lösningen för deras hem. Förstå Energy Star klassificeringssystemet är nödvändig för att förstå kostnaden för ditt hem värmepump, och göra ett val som passar din klimat och ditt hem behov.

Energy Star priser värmepumpar använder SEER systemet. SEER står för “Seasonal Energy Efficiency Ratio”. Siaren representerar hur effektivt och ändamålsenligt produktionen av värmepumpen är i förhållande till den mängd effekt som krävs för att använda den. Detta nummer är baserad på en hypotetisk genomsnittlig klimat i USA. Ju högre SEER är desto effektivare din värmepump. Att välja en värmepump med en siare rating som uppfyller Energy Star rekommendationer för klimatet är det bästa sättet att få en effektiv enhet. En siare rating på minst 14,5 är i allmänhet lämpliga för de flesta amerikanska klimat, dock värmepumpar inte rekommenderas för regioner som ser subfreezing temperaturer under flera dagar i följd.

Steg 1 – förstå SEER- betyg

En av de stora saker som SEER gör för konsumenterna är att ge dem möjlighet att räkna ut driftskostnaderna för nya apparater innan faktiskt installerar dem och ta emot en elräkning. Använda din el företagets fakturering priser, kan du använda Energy Star strömförbrukning betyg för att fastställa kostnaden för bilstereon. Bara flera din verktyget kostnad per kilowattimme med antalet timmar du uppskatta aktiv användning för värme och kyla, och energiklass för just värmepump. Detta kommer att ge dig en god uppfattning om hur mycket din enhet kommer att kosta, och är ett bra sätt att använda Energy Star-betyg för att maximera kostnadsbesparingar för din värme och kyla köp.

Steg 2 – Bestäm dina kostnader

Energy Star-programmet huvudsyfte är att minska effekterna av att driva verktyg både plånboken och jorden. Genom att skapa en energieffektiv miljö, kommer du att kunna minska mängden stam sätta på din värmepump och öka livslängden på apparaten. Ta hänsyn till mängden värme och kyla du måste vara någorlunda bekväma, men också överväga att varje grads temperaturskillnad mellan inomhus och utomhus är lika med en betydande del av din elektriska eller gas räkningen.

Steg 3 – vara effektiva!

Energy Star-apparater fungerar bäst tillsammans med hela huset besluten att bli effektivare och spara ström när det är möjligt. Enkla idéer för en grönare ditt hem inkluderar stängnings persienner under varma soliga dagar för att minska termisk förstärkning och korrekt isolerande väggar, fönster och dörrar under alla årstider för att skydda och isolera ditt hem termisk massa. Effektiva apparater i kombination med dessa energibesparande tekniker är det mest effektiva sättet att minska energiförbrukningen.