hur man använder mögel resistent färg

Om du försöker att konvertera källaren till en beboelig plats, är mögel resistent färg en nödvändighet. Den naturliga fukt i källaren tillsammans med svalka av betongen kan orsaka mögel och mögel att växa. Mögel resistent färg är specialbehandlad för att förhindra och stoppa tillväxten av mögel och gemensamma formar. Använda mögel resistent färg låter som det ska vara enkelt, och det är, men det kräver fler steg än vanlig färg. Nedanstående information kommer att visa dig hur man korrekt tillämpa färgen.

Innan du använder mögel resistent färg måste du först rengöra väggarna. Detta är särskilt fallet när det redan finns tecken på mögel eller mögeltillväxt. Minsta mögel på väggen när du börjar kommer bättre säkerställa framgång för mögel beständig färg. Välj en bra, giftfri mögel och mögel remover. Dessa kan komma i koncentrerade former så se till att du läsa etiketten och blanda det med vatten som instruktionerna diskutera. Blöt en svamp med renare och börja torka ner väggarna. Arbete i små delar. När en sektion torkas ner, använd mjuk borste för att skrubba väggen. Spendera extra tid på områden som innehåller mögel. Ägna stor uppmärksamhet åt den nedre delen av väggen, liksom den övre och hörn. Det är där mögel och mjöldagg kommer att bilda. Anslut avfuktaren och låt det ta bort fukt från källaren. Detta kommer också att orsaka väggarna för att torka snabbt och jämnt.

Steg 1 – Rengör Walls

Vid användning av färgad färg på betongväggar bör du alltid prime väggarna först. Mögel resistent primer används eftersom det inte bara förbättrar egenskaperna hos mögel resistent färg men är i allmänhet tjockare. Detta innebär att den övre skikt av färg kommer att kunna spridas i ett skikt och kommer att ge en täckning som är mer konsekvent. Detta innebär också att täckskiktet kommer att gå på jämnt. Använda skumpenslar att applicera primern på väggen. Det görs bäst genom att badda primern på och inte med hjälp av en slagmetod. Detta gör det möjligt att fylla gropar och små hål. Kontrollera att avfuktaren är påslagen så att primern kan torka jämnt.

Steg 2 – Prime väggarna

Du kommer att märka att mögel resistent färg är ofta tunnare än primer som innehåller samma kemikalier och egenskaper. Se till att primern har torkat helt innan du börjar måla väggen. Rör om mögel resistent färg för att se till att det är ordentligt blandat. Häll lite av färgen i ett färgtråg och använda rullen att tillämpa den på väggen. För att säkerställa att du får alla de kritiska områden använder en pensel för att slutföra botten och toppen av väggen samt hörnen.

Steg 3 – Applicera mögel resistent Paint