hur man använder ett akvarium grus vakuum

Ett akvarium grus vakuum är ett måste tillbehör som hjälper tydlig grus, avfall och skräp från din tank. Här är hur man använder en akvariegrus vakuum.

Vakuumet består av ett plaströr och slang. Placera slangen i en hink för att fånga grus, vatten och allt annat extraherades genom vakuumet. Skopan skall placeras under tanken för akvariegrus vakuum för att arbeta.

Steg 1 – Konfigurera

Placera röret helt i akvariet och du kommer att se det börjar fylla med vatten. När den är full ta bort den från tanken och vattnet kommer att börja tömma genom slangen och in i din hink. Ändå innan röret har helt tömt, dunk den i tanken igen. När du gör detta några gånger ser du hur en luftbubbla, tillsammans med gravitationen, hjälper till att dra vatten genom vakuum och in i skopan.

Steg 2 – Starta Vacuum

Placera plaströret direkt över akvariegrus du vill ta bort. Flytta vakuum noggrant genom dina grusbäddarna, se till att du oftast dammsugning grus och inte så mycket vatten. Spendera extra tid dammsugning runt akvarium tillbehör.

Steg 3 – Ta Grus