hur man använder en insexnyckel

En insexnyckel, även känd som en “insexnyckel,” kan vara användbar i en mängd olika projekt. Om du någonsin har varit nyfiken på hur man använder denna unika verktyg, läs vidare för att lära dig allt du behöver veta.

Innan vi går att dra åt eller lossa några sexkantiga bultar, se till att storleken på din insexnyckel är i förhållande till dina bultar. De flesta Allen skiftnycklar är inte särskilt dyra, så om storleken på din nyckel inte mäter upp till storleken på bultarna, kan du hitta en lämplig storlek insexnyckel på nästan alla järnaffär.

Steg 1 – Kontrollera storleken på din nyckel

Om du vill dra en bult försiktigt in spetsen på din insexnyckel i den sexkantiga tvärsnitt bulten och fortsätta att stadigt vända nyckeln medsols tills bulten har tillräckligt åtdragna. Om du vill lossa en bult, in spetsen på din nyckel i kolvens sexkantiga tvärsnitt och fortsätt att vrida nyckeln moturs sätt tills bulten lossas eller fristående.

Steg 2 – åtdragning och lossning av