att installera en deadbolt 5 – borrning hålet

Vanligaste misstag

Felmarginal: Exakt

Du är nu redo att göra din borrning. Det är bäst att använda en 3/8 “borr för att ge tillräcklig effekt för att rent borra genom isolerad dörr. Dörrar av metall kommer med största sannolikhet förborrade. Använd storleksbitar som anges av tillverkaren (ofta 2 3/8”). Du kommer att behöva en lång spade bit att borra genom kanten av dörren för hålet för spärren. Du kommer att behöva en hålsåg för hålet genom ansiktet för själva låset eller deadbolt

Det är viktigt när man borrar i större låshålet genom dörren ansiktet för att få ett rent snitt utan fula splitter. För att göra detta, ta en titt på din hålsåg. Observera att hålsågen har en liten pilotborr i centrum. Funktionen hos denna pilotborr är tvåfaldig. Först låter det dig att exakt rada upp i mitten av hålet såg när du börjar borra. För det andra kommer det att peta ut på andra sidan av dörren innan själva hålsåg penetrerar hela vägen igenom. Så fort du ser denna pilot bit pop ut på andra sidan, omedelbart stoppa borrning. Avlägsna hålsågen och börja borra igen från den andra sidan av dörren. Detta kommer att skapa en ren, splitterfria hål.

Efter det att hål borras i ansiktet, förbereda att borra spärr hålet i kanten. Borra aldrig detta hål först alltid vara säker på att du håller borren nivå som du borra för att försäkra en rak hål. Att borra spärr hål på kanten av dörren, använder spadskäret anges av tillverkaren. Borra det här hålet tills den möter större hål du bara borras. Återigen, vara säker på att du borrar rakt